Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak
1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
“Een heerlijke plek
om thuis
te noemen.”

Starters van Groningen opgelet! Gelegen op een gunstige locatie in de groenste wijk van Groningen vindt u dit keurige appartement. Het appartement is gelegen op de bovenste etage van de vleugel van het gehele complex en is voorzien van een fraai uitzicht en beschikt tevens over twee slaapkamers en een eetkamer. Daarnaast beschikt het ruime appartement over een moderne badkamer en een verzorgde keuken.

Meerpaal 95

Omschrijving

Goed te vermelden is dat er nog geen aardbevingsschade is gemeld en dat de €10.000 subsidie nog openstaat. Hierdoor kunt u de woning een ware upgrade geven en helemaal naar uw eigen smaak maken.

*Verduurzaming:
Het appartementencomplex gaat ingrijpend verduurzaamd worden, de start hiervan zal in 2024 plaatsvinden. Het complex wordt voorzien van een nieuw en geïsoleerd dak en een nieuwe “luchtdichte jas” met hoogwaardig isolatie. Er komen nieuwe puien met kunststof kozijnwerk en HR++ beglazing. Het voorgaande moet resulteren in een verwachte afname van 90% (!) van de warmtevraag voor de appartementen. De appartementen worden mogelijk tevens voorzien van een nieuw en zuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin systeem).
Het hele complex zal een nieuwbouw uiterlijk krijgen, groot onderhoud zal worden bijgewerkt en door de uitvoering van deze plannen zullen de toekomstige onderhoudskosten lager worden. Om de investering te financieren zal de VvE een lening aangaan. Lees meer

Kenmerken

Bouw
> Type woning: bestaande bouw,
> Bouwjaar 1971
Oppervlakten en inhoud
> Woonoppervlakte 90 m2
> Inhoud 290 m3
Indeling
> kamers 4
> slaapkamers 2
Overig
> Berging vrijstaand steen
> Locatie aan rustige weg,in woonwijk,vrij uitzicht
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Brochure aanvragen
Brochure aanvragen