Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak
1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
“Ruime (drive-in) hoekwoning!.”

Gelegen in een kindvriendelijke buurt, vindt u deze ruime (drive-in) hoekwoning met inpandige garage en kunststof kozijnen met Hr++ beglazing op een ruime hoekkavel. De achtertuin is op het westen gesitueerd. De woning kan naar eigen inzicht gemoderniseerd en verder verduurzaamd worden. De subsidie verduurzaming en verbetering (van € 10.000,-) en de subsidie waardevermeerdering (van € 4.000,-) is nog aan te vragen bij SNN door de kopers!

Tjamme 49

Omschrijving

Begane grond
Bij binnenkomst betreedt u de entree/ hal, die leidt naar de trapopgang naar boven, het toilet, en biedt toegang tot de tuinkamer en garage. De tuinkamer, voorzien van een schuifpui, biedt directe toegang tot de achtertuin, een ideale plek om in de zomer van het zonnetje te genieten.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u de woonkamer met open keuken. De woonkamer, voorzien van een laminaatvloer, heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. De keuken is door de huidige eigenaar verwijderd. U kunt naar eigen inzicht een moderne open keuken laten plaatsen. De SNN subsidie kunt u hier voor gebruiken. Deze ruimte biedt tevens toegang tot het dakterras middels een schuifpui. Lees meer

Kenmerken

Bouw
> Type woning: bestaande bouw,
> Bouwjaar 1975
Oppervlakten en inhoud
> Woonoppervlakte 110 m2
> Inhoud 390 m3
Indeling
> kamers 5
> slaapkamers 3
Overig
> Locatie aan rustige weg,in woonwijk
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Brochure aanvragen
Brochure aanvragen
sluiten