Direct naar de inhoud.
Email Telefoon Whatsapp
Maak een afspraak

Alders Makelaars Hoogezand

Uw makelaar in Hoogezand en omstreken


Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Hoogezand en benieuwd naar het actuele aanbod van woningen die te koop staan in Hoogezand? Alders Makelaars, dé makelaar in Hoogezand, helpt u graag bij het vinden van uw droomwoning.

  • Passie voor het vak
  • Full-service partner
  • Makelaar met lokale marktkennis

Ontdek Hoogezand:

  • WINKELCENTRUM DE HOOGE MEEREN
  • ZUIDLAARDERMEER
  • GORECHTPARK
  • KORTE AFSTAND GRONINGEN
ALDERS MAKELAARS HOOGEZAND

Waarom kiezen voor Alders Makelaars?

Passie voor het vak en betrokkenheid bij onze klanten zijn de sleutels tot succes bij Alders Makelaars in Hoogezand. Dit hebben we te danken aan onze deskundige en betrokken teamleden, die bijna allemaal geworteld zijn in de lokale gemeenschap van Veendam en omstreken. Met vestigingen in Groningen en Hoogezand kennen wij de omgeving als geen ander.

In ons team vindt u niet alleen ervaren NVM (bedrijfs-)makelaars en taxateurs, maar ook adviseurs met een passie voor hypotheken en verzekeringen, creatieve breinen in de marketing, vriendelijke gezichten aan de frontoffice en administratieve rekenwonders. Samen vormen we Alders Makelaars, een divers gezelschap dat voor u klaarstaat als full-service partner.

Bij Alders Makelaars geloven we in persoonlijke service. Ons toegewijde team staat klaar om naar uw wensen te luisteren en u te begeleiden door elke stap van het proces. Of u nu een koper of verkoper bent, uw tevredenheid staat bij ons voorop. We bereiden ons goed voor, luisteren naar de klanten en weten wat er speelt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw zoektocht naar uw droomhuis in Hoogezand te starten!