Direct naar de inhoud.
Email Telefoon Whatsapp
Maak een afspraak

Alders Makelaars Veendam

Uw makelaar in Veendam en omstreken


Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Veendam en benieuwd naar het actuele aanbod van woningen die te koop staan in Veendam? Alders Makelaars, dé makelaar in Veendam, helpt u graag bij het vinden van uw droomwoning.

  • Passie voor het vak
  • Full-service partner
  • Makelaar met lokale marktkennis

Ontdek Veendam:

  • VELE BASIS- EN MIDDELBARE SCHOLEN
  • CULTUREEL CENTRUM VANBERESTEYN
  • RECREATIEGEBIED BORGERSWOLD
  • NABIJ GRONINGEN EN ASSEN
ALDERS MAKELAARS VEENDAM

Waarom kiezen voor Alders Makelaars?

Passie voor het vak en betrokkenheid bij onze klanten zijn de sleutels tot succes bij Alders Makelaars in Veendam. Dit hebben we te danken aan onze deskundige en betrokken teamleden, die bijna allemaal geworteld zijn in de lokale gemeenschap van Veendam en omstreken. Als lokale makelaar in Veendam, Hoogezand en Groningen kennen wij de omgeving dan ook als geen ander. Onze lokale expertise strekt zich uit over het prachtige landschap van Veendam en haar omgeving.

Taxateurs, maar ook adviseurs met een passie voor hypotheken en verzekeringen, creatieve breinen in de marketing, vriendelijke gezichten aan de frontoffice en administratieve rekenwonders. Samen vormen we Alders Makelaars, een divers gezelschap dat voor u klaarstaat als full-service partner.

Bij Alders Makelaars geloven we in persoonlijke service. Ons toegewijde team staat klaar om naar uw wensen te luisteren en u te begeleiden door elke stap

In ons team vindt u niet alleen ervaren NVM (bedrijfs-)makelaars en van het proces. Of u nu een koper of verkoper bent, uw tevredenheid staat bij ons voorop. We bereiden ons goed voor, luisteren naar de klanten en weten wat er speelt. Onze makelaars helpen u graag bij het vinden van de perfecte plek die aansluit bij uw levensstijl en voorkeuren.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw zoektocht naar uw droomhuis in Veendam te starten!