Direct naar de inhoud.
Email Telefoon Whatsapp
Maak een afspraak

Een gratis waardebepaling? Wat houdt het in en hoe werkt het?

De lage rente en de schaarste op de huidige woningmarkt maken het voor verkopers aantrekkelijk om nu de woning te verkopen. Hierbij is een belangrijke vraag wat de woning waard is, ook voor uw zoektocht naar een nieuwe woning. Bij Alders Makelaars kunt u eenvoudig en kosteloos een waardebepaling van uw woning aanvragen. Onze makelaars geven u graag een realistische inschatting van de waarde van uw woning en helpen u graag met de verkoop van uw woning.

Wat houdt een waardebepaling in?
Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek komt één van onze makelaars bij u langs om kennis te maken en de woning te bekijken. Tijdens dit bezoek neemt de makelaar de woning op en geeft u informatie over het eventuele verkoopproces. Vervolgens maakt de makelaar op kantoor op basis van zijn marktkennis, ervaring, de locatie, staat van de woning, woonoppervlak en prijsontwikkeling in de buurt een nauwkeurige waardebepaling op. Ook hebben wij als NVM makelaar inzicht in het NVM bestand waar alle verkochte woningen en prijzen staan. De waarde die uit de waardebepaling komt, is gericht op de actuele marktwaarde van de woning. Hiermee ontvangt u dus een inschatting van de verkoopwaarde, vraagprijs en overwaarde. Dit laatste is van belang wanneer u ook weer een nieuwe woning wilt gaan kopen. Onder andere met de informatie die vanuit de waardebepaling van de makelaar komt, kunt u een betere beslissing nemen voor het al dan niet in de verkoop zetten van uw woning.

Stappenplan waardebepaling
Hoe gaat zo’n aanvraag in zijn werk? We leggen het u graag uit in een eenvoudig stappenplan.

Gratis waardebepaling aanvragen?
Aanvragen? Dat kan via deze link. Wij zullen vervolgens telefonisch of per mail contact met u opnemen om een geheel vrijblijvend gesprek in te plannen. Let echter wel op, een gratis waardebepaling is geen officiële taxatie. Wenst u wel graag een officiële taxatie voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek? Dan staan onze taxateurs graag voor u klaar.