Direct naar de inhoud.
Email Whatsapp
Stel een vraag

Half mei opent Florale Haircare haar deuren in Stadskanaal.

14 mei gaan de deuren open van het gloednieuwe pand van Florale Haircare. Florale Haircare biedt exclusieve kappersartikelen en -materialen aan, speciaal voor kappers en consumenten. Het bedrijf was al gevestigd in Stadskanaal, maar verhuist nu naar het centrum van Stadskanaal aan de Eurostate 3. Het bedrijfspand wordt verhuurd door Alders Makelaars die blij is dat een nieuwe ondernemer zich vestigt in het centrum van Stadskanaal.

Florale Haircare
Florale Haircare biedt een uitgebreid assortiment exclusieve kappersartikelen aan voor kappers en consumenten. Florale Haircare heeft inmiddels 33 filialen, verspreid over Nederland en België. Vanaf mei 2021 beschikt het dus ook over een vestiging in het centrum van Stadskanaal. In de vestiging in Stadskanaal kunt u altijd terecht voor deskundig advies en een breed productassortiment.

Het bedrijfspand
Het bedrijfspand is verhuurd door Wouter Dijkstra van Alders Bedrijfsmakelaars. Het pand is gelegen op een a-locatie in het winkelcentrum van Stadskanaal. Stadskanaal is hét economisch centrum van de regio en heeft een hoog potentieel bereik. Het centrum van Stadskanaal biedt veel voorzieningen, zoals winkels, restaurants en terrassen aan het water, markt, sportgelegenheden, theater, discotheken en openbaar vervoer. Stadskanaal is van oudsher een ondernemende gemeente.

Ondernemen in de regio?
Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfspand voor uw onderneming in de regio? Onze bedrijfsmakelaar Wouter Dijkstra helpt u graag tijdens uw zoektocht naar het geschikte bedrijfspand.