Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak

De Draverij

De Draverij

Prachtige ruime appartementen op de voormalige Rabobank locatie. De Draverij verwijst naar de oude drafbaan die ooit naast deze prachtige locatie heeft gelegen. In de Draverij worden maar liefst 36 royale appartementen gerealiseerd. Met alle centrumvoorzieningen binnen handbereik woont u hier op een unieke locatie.

Uniek gelegen

Door het afnemen van de vraag naar commerciële ruimten voor kantoren, winkels en horeca leent deze locatie aan de rand van het centrum van Veendam bij uitstek om te voorzien in de grote vraag naar woningbouw.

Op deze locatie kort bij alle voorzieningen en met een ruime mogelijkheid voor parkeren ligt het realiseren van levensloopbestendige appartementen dan ook voor de hand.

Het prachtige ontwerp van de Draverij

Het van Beresteyn Theater is als inspiratie gebruikt voor de architectuur van het gebouw. De fraaie oranje steen en horizontale belijning van het gebouw is eveneens doorgezet in de Draverij. Hierdoor ontstaat er een verbinding met het theater en gaan de Draverij en het Beresteyn Theater fungeren als poortgebouwen van het Museumplein.

Door het gebouw dusdanig vorm te geven proberen wij het Museumplein te verduidelijken. Zo wordt het plein richting de van Beresteijnstraat straks meer afgesloten door het nieuwe gebouw waardoor het Museumplein meer aan zal gaan voelen als een plein. Verder wordt de groenstructuur langs de van Beresteijnstraat hersteld door het gebouw op te schuiven en de parkeerplaatsen anders in te richten. Zo is er meer ruimte voor groen.

De werkzaamheden zijn gestart

De Rabobank die aan het Museumplein in Veendam was gevestigd, is inmiddels gesloopt en maakt plaatst voor het project De Draverij. De werkzaamheden zijn in volle gang, dit houdt in dat u niet meer hoeft te wachten tot er genoeg kopers zijn, want die zijn er! Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar. Haak nu nog aan en uw bouwwensen kunnen tijdens de bouw nog mee worden genomen.