Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak

IJsbaanlocatie Schoonrijder

Wonen in Sappemeer  

Geniet u binnenkort van wonen aan het water in Sappemeer? Denk bijvoorbeeld aan bootjes aan de oever en een karakteristiek bruggetje in de woonwijk. De IJsbaanlocatie wordt een unieke woonplek!

Naast een waterrijke omgeving wordt ook de woonbebouwing in de IJsbaanlocatie erg bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan mooie houten gevels en zorgvuldige details aan de woningen. Zo krijgt de wijk een prachtige maritieme sfeer.

Snel en makkelijk op uw bestemming

De locatie is zeer goed bereikbaar. Door de goede verbinding rijdt u zo met de auto via de snelweg naar Groningen en naar Duitsland. Ook reizen met het openbaar vervoer is aangenaam, trein- en busstations bevinden zich op een korte afstand. Er zijn zelfs gunstige scheepvaartverbindingen via het Winschoterdiep naar Groningen en via het Eemskanaal naar Delfzijl.

Diverse voorzieningen zijn dicht in de buurt. Op vijf minuten fietsen bevindt u zich in het centrum van Sappemeer, hier vindt u diverse supermarkten, speciaalzaken en cafés. Ook scholen zijn vanaf de woonlocatie goed bereikbaar. Verder is de omgeving voorzien van sfeervolle parken, sportverenigingen, een bibliotheek, een bioscoop en nog meer!

Vrije kavels op de IJsbaanlocatie

In de nieuwbouwwijk worden uiteindelijk ongeveer 114 woningen gebouwd. Hiervan verkoopt Alders Makelaars vijftien vrije kavels en tien twee-onder-een-kapwoningen. Zo is er voor elk wat wils! In het project van de IJsbaanlocatie focussen we ons op de vrije kavels waar u zelf uw woning kan samenstellen.

Zelf uw eigen droomwoning ontwerpen aan het water? Dat is mogelijk op een van de vijftien vrije kavels op de IJsbaanlocatie in Sappemeer. Er is volop keus uit plekjes waar u uw woning naar wensen kunt samenstellen.

De kavels hebben een ruim oppervlakte. De grootte varieert tussen de 479 en 860 vierkante meter. Zo heeft u genoeg plek om een ruime woning te bouwen met een tuin. Staat hier binnenkort uw droomwoning?

Neem bij vragen of interesse gerust eens contact met ons op via de chat of telefonisch. Wij helpen u graag!