Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak

Van Beresteynstaete

Wonen op een toplocatie is nu voor iedereen weggelegd in de Van Beresteynstaete!

Op steenworp afstand van het centrum van Veendam wordt er binnenkort gestart met de realisatie van twintig grote appartementen in de Van Beresteynstaete. De appartementen worden levensloopbestendig en bij de realisatie van de appartementen wordt gekeken naar duurzaamheid, het straatbeeld en de verwijzing naar het verleden van Veendam.

De woningen.

Midden in het levendige centrum van Veendam worden 20 nieuwe levensloopbestendige appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben een oppervlakte van 100 tot 150m² en zijn voorzien van minstens twee slaapkamers.  De appartementen beschikken over een comfortabele leefruimte, hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van nieuw sanitair en keuken. Daarnaast zijn de woningen gelegen op steenworp afstand van het centrum, uitvalswegen en het station. En vindt u aan het einde van de straat het gezellige hertenkamp. De bouw van deze prachtige appartementen voorziet in een behoefte naar huurappartementen onder woningzoekenden in Veendam.

Duurzaamheid.

Duurzaamheid wordt tegenwoordig alsmaar belangrijker en bij de ombouw van het appartementencomplex Van Beresteynstaete is dan ook gekozen voor de verwerking van duurzame materialen en energetisch verantwoorde bouwmethoden.