Direct naar de inhoud.
Email Telefoon Whatsapp
Maak een afspraak

Nieuwbouwnieuws! 17 Ruime koopappartementen in het Hof Hooge Sandt

Na de vernieuwing van Stadshart Zuid, met en upgrade van het winkelcentrum en de realisering van ‘Kielzog’ is nu het noordelijke deel aan de beurt. Naast de realisering van het Medisch Centrum en de Erasmusweg, gaat er nu gebouwd worden op het Tussenhof in Hoogezand.

Woningcorporaties Lefier, Groninger Huis en bouwbedrijf Geveke gaan samen 75 woningen realiseren. De Reensche Compagnie uit Hoogezand begin 2020 met het bouwen van 46 vrije sector huurappartementen op de locatie Tussenhof. Daarmee staat de teller op 121 nieuwe woningen in Hoogezand. Vanaf medio oktober gaat Alders Makelaars 17 ruime koopappartementen verkopen. Deze appartementen vallen onder de projectnaam Hof Hooge Sandt.

De herontwikkeling van Stadshart Noord Hoogezand lost de problematiek in de Kerkstraat en omgeving op door middel van sloop, (gedeeltelijke) renovatie en nieuwbouw. Hierdoor ontstaat een kwaliteitsverbetering van de openbare ruimte. Vanaf 16 september is er gestart met de voorbereidende bouwwerkzaamheden.

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe koopappartementen? Houd dan onze website en Social Media kanalen in de gaten voor het laatst nieuws over de bouw en verkoop of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier meer over de plannen in het Stadshart van Hoogezand.