Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak

Elfenbank 45, BLAUWESTAD

Deze prachtige kavel, gunstig gelegen in de Blauwestad, wacht op de realisatie van een schitterende notariswoning. Met een kaveloppervlakte van maar liefst 1.298 m² biedt deze bouwkavel de mogelijkheid om uw droomwoning te creëren te midden van het prachtige en waterrijke Blauwestad. Op de kavel was reeds fundering gelegd voor een woning, maar deze is verwijderd waardoor de kavel schoon en bouwklaar opgeleverd wordt. Aanvaarding kan eventueel per direct.

Wonen in Blauwestad
Wat ooit een akkerland was, is nu een prachtig recreatie- en woongebied omgeven door ongerepte natuur en een groot meer. Voor zowel mens als dier een paradijs om te wonen. U vindt hier verschillende wandel- en fietspaden, restaurants en uitstekende watersportfaciliteiten. Ook zijn er verschillende stranden en restaurants te vinden. Blauwestad heeft daarnaast diverse voorzieningen voor evenementen, genoeg te beleven dus! Dankzij de nieuwe Pieter Smitbrug, bevindt u zich binnen een kwartier fietsen in Winschoten. Hier zijn diverse voorzieningen te vinden zoals scholen, winkels, openbaar vervoer (trein en bus), horeca, theater, sportverenigingen en meer. Binnen slechts enkele minuten bereikt u de A7 richting Groningen en Duitsland.

Het Wold 0 ong, BLAUWESTAD

Het Wold
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied Het Wold in Blauwestad. Dé woonplek voor wie natuur, rust en ruimte zoekt. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair.

Woongebied Het Wold
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 4.076 tot maar liefst 6.372 m2. Je woont hier midden in de natuur, omringd door bos en water. Met aan de ene kant het natuurgebied Reiderwolde en aan de andere kant natuurgebied De Tjamme. Een heerlijk uitgangspunt voor lange wandelingen of een ritje over de ruiterpaden. Ook watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Via het Reiderdiep vaar je in beide richtingen naar het Oldambtmeer. Het Wold is de ideale plek voor ruimtezoekers die wel alle voorzieningen op steenworpafstand willen. Het dorp Beerta ligt om de hoek, maar ook de stad Winschoten is snel bereikbaar.

Bouwmogelijkheden in woongebied Het Wold
De grote kavels bieden alle ruimte voor landhuizen en statige villa’s. Maar je kunt hier ook een bungalow bouwen die helemaal opgaat in de omgeving. Tussen jou en je buren is er altijd minimaal 20 tot 30 meter ruimte. Onderdeel van het beeldkwaliteitsplan is een beplantingsplan, dus je hebt hier volop privacy. Er zijn geen beperkingen in het gebruik van bouwmaterialen. Sommige kavels grenzen aan het Reitdiep. Het is toegestaan om hier zelf een insteekhaven aan te leggen. De foto’s geven een impressie van de mogelijkheden binnen het beeldkwaliteitsplan.

Omgeving
Dé blikvanger van Blauwestad is natuurlijk het Oldambtmeer. Met ruim 800 hectare ongeveer even groot als het Sneekermeer. Dus volop mogelijkheden voor de watersportliefhebber. Op 5 kilometer van Blauwestad vind je de gezellige winkelstad Winschoten, met trein- en busstation. Rondom het Oldambtmeer zijn er verschillende horecagelegenheden. Ook voorzieningen als basisscholen, sportfaciliteiten, huisartsen en apotheken vind je in de directe omgeving. En met de auto ben je in een half uur in de stad Groningen.

Meer informatie
Op de website van Blauwestad vind je meer informatie over Het Wold, de andere woongebieden en projectwoningen. Op de interactieve kavelkaart zie je snel welke kavels er nog beschikbaar zijn. Hier vind je ook het beeldkwaliteitsplan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze makelaar.

Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD

Het Riet
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied Het Riet in Blauwestad. Dé woonplek voor elke watersportliefhebber die direct vanuit huis het water op wil. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair. Maar ook leuke speeltuintjes en parkeerhavens voor uw bezoek. Kortom, u komt niet terecht in een jarenlange bouwput.

Woongebied Het Riet
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 1.052 tot 2.270 m2. Het Riet bestaat uit een aantal organisch gevormde eilanden, aan de oostkant van het Oldambtmeer. Die speelsheid zie je terug in de woningen die er gebouwd worden. Allemaal zien ze er anders uit. Maar één ding hebben ze gemeen: een moderne, natuurlijke uitstraling. Elke kavel is direct verbonden met het water en heeft een eigen insteekhaven of steiger. De dorpen Beerta en Finsterwolde liggen om de hoek. Hier vind je verschillende winkels en een gezondheidscentrum. Ook de stad Winschoten is snel bereikbaar.

Bouwmogelijkheden in woongebied Het Riet
Woongebied Het Riet heeft een eigen beeldkwaliteitsplan, met een Scandinavisch tintje. Denk aan natuurlijke architectuur met bijvoorbeeld riet, hout of natuursteen, maar ook moderne architectuur is mogelijk. Van alle woongebieden in Blauwestad heb je hier de meeste vrijheid om te bouwen naar jouw eigen smaak. De foto’s geven een impressie van de mogelijkheden.

Omgeving
Dé blikvanger van Blauwestad is natuurlijk het Oldambtmeer. Met ruim 800 hectare ongeveer even groot als het Sneekermeer. Dus volop mogelijkheden voor de watersportliefhebber. Op 5 kilometer van Blauwestad vind je de gezellige winkelstad Winschoten, met trein- en busstation. Op de fiets ben je er zo, dankzij de Pieter Smitbrug. Dit is de langste fiets- en voetgangersbrug van Europa. Rondom het Oldambtmeer zijn er verschillende horecagelegenheden. Ook voorzieningen als basisscholen, sportfaciliteiten, huisartsen en apotheken vind je in de directe omgeving. En met de auto ben je in een half uur in de stad Groningen.

Meer informatie
Op de website van Blauwestad vind je meer informatie over Het Riet, de andere woongebieden en projectwoningen. Op de interactieve kavelkaart zie je snel welke kavels er nog beschikbaar zijn. Hier vind je ook het beeldkwaliteitsplan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze makelaar.

De Wei 0 ong, BLAUWESTAD

De Wei
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied De Wei in Blauwestad. Dé woonplek voor elke watersportliefhebber. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair. Maar ook leuke speeltuintjes en parkeerhavens voor uw bezoek. Kortom, u komt niet terecht in een jarenlange bouwput.

Woongebied De Wei
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 722 tot 1.308 m2. Bij elke kavel is ruimte voor een eigen haven of steiger. Ze liggen allemaal aan het water. Je stapt dus zo vanaf je terras de boot in en vaart direct het Oldambtmeer op. De inspiratie voor De Wei komt uit Giethoorn: de lange landtongen worden van elkaar gescheiden door rechte kanalen. Door de verschillende bruggetjes kun je ook te voet of per fiets leuke ommetjes door de wijk maken.

Bouwmogelijkheden in woongebied De Wei
Woongebied De Wei heeft een eigen beeldkwaliteitsplan, met traditionele architectuur, uitgevoerd in steen. De kap van het huis moet haaks op de weg staan. Een eigen insteekhaven is mogelijk, vaak gedeeld met de buurkavel. De foto’s geven een impressie van de mogelijkheden binnen het beeldkwaliteitsplan.

Omgeving
Dé blikvanger van Blauwestad is natuurlijk het Oldambtmeer. Met ruim 800 hectare ongeveer even groot als het Sneekermeer. Dus volop mogelijkheden voor de watersportliefhebber. Op 5 kilometer van Blauwestad vind je de gezellige winkelstad Winschoten, met trein- en busstation. Op de fiets ben je er zo, dankzij de Pieter Smitbrug. Dit is de langste fiets- en voetgangersbrug van Europa. Rondom het Oldambtmeer zijn er verschillende horecagelegenheden. Ook voorzieningen als basisscholen, sportfaciliteiten, huisartsen en apotheken vind je in de directe omgeving. En met de auto ben je in een half uur in de stad Groningen.

Meer informatie
Op de website van Blauwestad vind je meer informatie over De Wei, de andere woongebieden en projectwoningen. Op de interactieve kavelkaart zie je snel welke kavels er nog beschikbaar zijn. Hier vind je ook het beeldkwaliteitsplan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze makelaar.

Het Park 0 ong, BLAUWESTAD

Het Park
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied Het Park in Blauwestad. Hier woon je letterlijk in een parkachtige omgeving, maar toch vlakbij het water van het Oldambtmeer. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair. Maar ook leuke speeltuintjes en parkeerhavens voor uw bezoek. Kortom, u komt niet terecht in een jarenlange bouwput.

Woongebied Het Park
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 766 tot 1.651 m2. De wijk is groen opgezet, met lange banen gras, sierlijke boompartijen en natuuroevers met veel riet. Middenin de wijk vind je het Park van Pomona. In de lente geniet je hier van de bloeiende fruitbomen, in het najaar van de prachtige herfstkleuren. Ook kinderen kunnen zich uitleven in dit woongebied. Naast de fruitboomgaard is er ook een speeltuintje voor de kleintjes en een fietscrossbaan voor de wat oudere kinderen. Via de Pieter Smitbrug om de hoek fietsen ze in een kwartier naar de scholen in Winschoten.

Bouwmogelijkheden in woongebied Het Park
Woongebied Het Park heeft een eigen beeldkwaliteitsplan, met een klassieke, statige uitstraling. Denk aan villa’s (type herenhuis of notariswoning) met een dwarskap, evenwijdig aan de weg. Hier bouw je dus in klassieke stijl, met het wooncomfort van nu. De nog beschikbare kavels grenzen niet direct aan het Oldambtmeer, maar je kunt wel gratis gebruikmaken van twee openbare steigers in het woongebied. De foto’s geven een impressie van de mogelijkheden binnen het beeldkwaliteitsplan.

Omgeving
Dé blikvanger van Blauwestad is natuurlijk het Oldambtmeer. Met ruim 800 hectare ongeveer even groot als het Sneekermeer. Dus volop mogelijkheden voor de watersportliefhebber. Op 5 kilometer van Blauwestad vind je de gezellige winkelstad Winschoten, met trein- en busstation. Op de fiets ben je er zo, dankzij de Pieter Smitbrug. Dit is de langste fiets- en voetgangersbrug van Europa. Rondom het Oldambtmeer zijn er verschillende horecagelegenheden. Ook voorzieningen als basisscholen, sportfaciliteiten, huisartsen en apotheken vind je in de directe omgeving. En met de auto ben je in een half uur in de stad Groningen.

Meer informatie
Op de website van Blauwestad vind je meer informatie over Het Park, de andere woongebieden en projectwoningen. Op de interactieve kavelkaart zie je snel welke kavels er nog beschikbaar zijn. Hier vind je ook het beeldkwaliteitsplan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze makelaar.