Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak

Borgercompagnie 103, BORGERCOMPAGNIE

Liefhebbers van ruimte en natuur opgelet! In het idyllische Borgercompagnie staat deze sfeervolle en karakteristieke woonboerderij die zijn oorsprong vindt in het jaar 1885. Met een royaal perceel van maar liefst 5.035 m² is deze woning voor meerdere doeleinden geschikt, waaronder het houden van paarden.

Dit object kan naar eigen inzicht worden ingedeeld, gemoderniseerd en verduurzaamd. De subsidie verduurzaming en verbetering (van € 10.000) is straks aan te vragen bij SNN!

Via het achtergelegen fietspad bent u binnen enkele fietsminuten bij de Golfclub van Veendam alsmede natuur- en recreatiegebied ‘Borgerswold’. Verder is Borgercompagnie zeer centraal gelegen op slechts 10 autominuten van Hoogezand-Sappemeer en Veendam met tal van voorzieningen.

Indeling
Wanneer u de woning via de zij-/ entree binnenstapt heeft u toegang tot de keuken en de eetkamer. De keuken grenst aan het toilet en doucheruimte. De royale eetkamer is voorzien van diverse vaste kasten. Aan de voorkant van de boerderij is de woonkamer en de “pronkkamer” aanwezig. Deze authentieke vertrekken zijn voorzien van bedsteden, vaste kastruimte en schouwen. De statige hoofdentree is zeer royaal en biedt toegang tot een werk-/ slaapkamer. Achter de woonvertrekken is een zeer riante schuur aanwezig van ca. 440 m², hier kunt u het woonoppervlakte uitbreiden naar eigen inzicht. Via de hal heeft u toegang tot de kelder.

Zolder
Middels een vaste trap bereikt u de zolderkamer. Verder biedt de zolder veel bergingsmogelijkheden.

Tuin en omgeving
De tuin is een waar paradijs voor natuurliefhebbers met veel groen en een overvloed aan ruimte. Hier is volop gelegenheid voor het houden van dieren, het aanleggen van een bloeiende moestuin en het creëren van verschillende knusse zithoekjes. Het merendeel van het perceel is ingericht als gazon met een prachtige bomenpartij. Zowel aan de voorzijde als achterzijde heeft u een vrij uitzicht over de omliggende landerijen. De inpandige schuur/ deel is ca. 440 m² en geschikt voor meerdere uiteenlopende doeleinden.

In Borgercompagnie woont u dicht bij de vele voorzieningen van zowel Hoogezand als Veendam. U kunt denken aan een overdekt winkelcentrum, sportvoorzieningen, scholen en horecagelegenheden. Deze plaatsen zijn binnen 10 autominuten te bereiken. Groningen is binnen 25 autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden
* Sfeervolle woonboerderij uit 1885
* Riant perceel van 5.035 m²
* Naar eigen inzicht indelen, moderniseren en verduurzamen
* Ideaal voor dierenliefhebbers
* Verwarming middels gaskachels
* De zijmuren zijn opnieuw opgemetseld en de dakpannen zijn vervangen (ca. 60 jaar geleden)