Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak

Loopbruglaan 5, HEILIGERLEE

Deze verrassend ruime vrijstaande cascowoning in Heiligerlee staat klaar om afgerond te worden. Deze woning is al voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, elektra, aansluiting op riool, overdekt terras, aangebouwde stenen berging en balkon. Er zijn diverse voorzieningen in het dorp te vinden en het centrum van Winschoten is op enkele fietsminuten te bereiken.

De SNN verduurzaming van € 4.000,- is door de koper nog aan te vragen!

Begane grond
Op de begane grond vindt u de entree/ hal, toiletruimte, ruime woonkamer, separate eetkamer en keuken. De eetkamer heeft terrasdeuren die direct toegang bieden tot buiten, waardoor het buitenleven naadloos aansluit op binnen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Eén van de slaapkamers heeft een schuifpui die toegang biedt tot een balkon.

Vliering
Bergzolder.

Tuin en omgeving
De tuin is al netjes aangelegd met een ruime oprit en een gazon met looptegels, maar biedt nog volop mogelijkheden om naar uw eigen smaak in te richten. Parkeren is geen probleem dankzij uw eigen oprit. De woning is gelegen in een rustige straat op de grens tussen Heiligerlee en Winschoten, met alle voorzieningen binnen handbereik. Heiligerlee zelf heeft ook diverse voorzieningen, zoals basisscholen, een dorpsvereniging en een prachtig wandelbos. Bovendien ligt Heiligerlee gunstig ten opzichte van de A7, waardoor Groningen in slechts 20 autominuten bereikbaar is, terwijl Blauwestad binnen 10 fietsminuten te bereiken is.

Bijzonderheden:
* Vrijstaande cascowoning;
* Netjes aangelegde tuin;
* Aangebouwde stenen berging;
* Ruime oprit;
* Overkapping;
* Volledig naar eigen smaak in te richten;
* HR++ beglazing en kunststof kozijnen;
* Nabij diverse voorzieningen.