Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak

Lewestraat 2, ZUIDWOLDE

Ruime vrijstaande woning gelegen op een prachtige locatie met uitzicht over het park Zuidwolde. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van 1.340 m2 en voorzien van 12 splinternieuwe zonnepanelen (2023) en twee bergingen. Ook is er een carport met garagedeur aanwezig en maar liefst vijf slaapkamers. Hoewel de woning modernisatie nodig heeft, biedt het volop potentie om een droomwoning te realiseren. Zuidwolde is een gezellig dorp op fietsafstand van de binnenstad van Groningen, waar u de rust van het dorp ervaart en toch dicht bij de levendigheid van de stad bent. Een ideale combinatie!

Begane grond
U betreedt de woning via de zijkant, waar u in de hal komt met toegang tot de badkamer, woonkamer, keuken en een slaapkamer op de begane grond. De tuingerichte woonkamer is ruim en biedt de mogelijkheid om direct de tuin in te stappen via de deur. De eenvoudige keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een 4-pitsgasfornuis, afzuigkap, koelkast en oven. De badkamer en de slaapkamer op de begane grond maken de woning levensloopbestendig. Deze badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, vaste kast en vier slaapkamers. Twee van de slaapkamers beschikken over een vaste wastafel en een vaste kast.

Zolder
De bergzolder is te bereiken via een losse trap.

Tuin en omgeving
Een groot pluspunt is natuurlijk de privacyvolle tuin rondom de woning! Deze bestaat grotendeels uit een groot gazon met vijver en een riante oprit, met ruimte voor meerdere auto’s. Verder zijn er twee bergingen, waarvan één aangebouwd met water, verwarming, elektra en een carport. De tweede berging is van hout en ook voorzien van elektra. De woning is gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Zuidwolde. Aan de achterzijde bevindt zich het natuurpark Zuidwolde, waardoor u hier rustig woont in een groene omgeving. Langs het Boterdiep kunt u ontspannen wandelingen maken of gezellig een hapje eten bij eetcafé Moeke Vaatstra, een begrip in het dorp! Toch liever de levendigheid van de stad opzoeken? De Grote Markt is binnen 20 fietsminuten te bereiken.

Bijzonderheden;
* Heerlijk dorps wonen met de gemakken van de stad Groningen op fietsafstand!
* Vrij uitzicht over het park Zuidwolde;
* Gelegen op een royaal perceel van 1.340 m2;
* Twee bergingen en een carport;
* Ruime oprit voor meerdere auto’s;
* Vijf slaapkamers;
* Veel potentie voor renovatie!;
* 12 splinternieuwe zonnepanelen(2023);
* Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen;
* Intergas Extreme CV-Ketel (2023);
* Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
* Gelegen aan de rand van het dorp.