Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak
1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 14
“Een heerlijke plek
om thuis
te noemen.”

De Wei
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied De Wei in Blauwestad. Dé woonplek voor elke watersportliefhebber. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair. Maar ook leuke speeltuintjes en parkeerhavens voor uw bezoek. Kortom, u komt niet terecht in een jarenlange bouwput.

De Wei 0ong

Omschrijving

Woongebied De Wei
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 722 tot 1.308 m2. Bij elke kavel is ruimte voor een eigen haven of steiger. Ze liggen allemaal aan het water. Je stapt dus zo vanaf je terras de boot in en vaart direct het Oldambtmeer op. De inspiratie voor De Wei komt uit Giethoorn: de lange landtongen worden van elkaar gescheiden door rechte kanalen. Door de verschillende bruggetjes kun je ook te voet of per fiets leuke ommetjes door de wijk maken.

Bouwmogelijkheden in woongebied De Wei
Woongebied De Wei heeft een eigen beeldkwaliteitsplan, met traditionele architectuur, uitgevoerd in steen. De kap van het huis moet haaks op de weg staan. Een eigen insteekhaven is mogelijk, vaak gedeeld met de buurkavel. De foto’s geven een impressie van de mogelijkheden binnen het beeldkwaliteitsplan. Lees meer

Kenmerken

Bouw
> Type woning: eengezinswoning, vrijstaande woning
> Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
> Oppervlakte m2
> Woonoppervlakte m2
> Inhoud m3
Indeling
> kamers
> slaapkamers
Overig
> Berging aangebouwd steen
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Brochure aanvragen
Brochure aanvragen