Direct naar de inhoud.
Plan een bezichtiging
1 2 3 4 5 7 8
“Een heerlijke plek
om thuis
te noemen”

Het Park
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied Het Park in Blauwestad. Hier woon je letterlijk in een parkachtige omgeving, maar toch vlakbij het water van het Oldambtmeer. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair. Maar ook leuke speeltuintjes en parkeerhavens voor uw bezoek. Kortom, u komt niet terecht in een jarenlange bouwput.

Het Park 0ong

Omschrijving

Woongebied Het Park
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 766 tot 1.651 m2. De wijk is groen opgezet, met lange banen gras, sierlijke boompartijen en natuuroevers met veel riet. Middenin de wijk vind je het Park van Pomona. In de lente geniet je hier van de bloeiende fruitbomen, in het najaar van de prachtige herfstkleuren. Ook kinderen kunnen zich uitleven in dit woongebied. Naast de fruitboomgaard is er ook een speeltuintje voor de kleintjes en een fietscrossbaan voor de wat oudere kinderen. Via de Pieter Smitbrug om de hoek fietsen ze in een kwartier naar de scholen in Winschoten.

Bouwmogelijkheden in woongebied Het Park
Woongebied Het Park heeft een eigen beeldkwaliteitsplan, met een klassieke, statige uitstraling. Denk aan villa’s (type herenhuis of notariswoning) met een dwarskap, evenwijdig aan de weg. Hier bouw je dus in klassieke stijl, met het wooncomfort van nu. De nog beschikbare kavels grenzen niet direct aan het Oldambtmeer, maar je kunt wel gratis gebruikmaken van twee openbare steigers in het woongebied. De foto’s geven een impressie van de mogelijkheden binnen het beeldkwaliteitsplan. Lees meer

Kenmerken

Bouw
> Type woning: eengezinswoning, vrijstaande woning
> Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
> Oppervlakte m2
> Woonoppervlakte m2
> Inhoud m3
Indeling
> kamers
> slaapkamers
Overig
> Berging aangebouwd steen
Reageer op deze woning
Reageer op deze woning
Brochure aanvragen
Brochure aanvragen