Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak
1 2 3 4 5 7 8
“Een heerlijke plek
om thuis
te noemen.”

Het Riet
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied Het Riet in Blauwestad. Dé woonplek voor elke watersportliefhebber die direct vanuit huis het water op wil. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair. Maar ook leuke speeltuintjes en parkeerhavens voor uw bezoek. Kortom, u komt niet terecht in een jarenlange bouwput.

Het Riet 0ong

Omschrijving

Woongebied Het Riet
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 1.052 tot 2.270 m2. Het Riet bestaat uit een aantal organisch gevormde eilanden, aan de oostkant van het Oldambtmeer. Die speelsheid zie je terug in de woningen die er gebouwd worden. Allemaal zien ze er anders uit. Maar één ding hebben ze gemeen: een moderne, natuurlijke uitstraling. Elke kavel is direct verbonden met het water en heeft een eigen insteekhaven of steiger. De dorpen Beerta en Finsterwolde liggen om de hoek. Hier vind je verschillende winkels en een gezondheidscentrum. Ook de stad Winschoten is snel bereikbaar.

Bouwmogelijkheden in woongebied Het Riet
Woongebied Het Riet heeft een eigen beeldkwaliteitsplan, met een Scandinavisch tintje. Denk aan natuurlijke architectuur met bijvoorbeeld riet, hout of natuursteen, maar ook moderne architectuur is mogelijk. Van alle woongebieden in Blauwestad heb je hier de meeste vrijheid om te bouwen naar jouw eigen smaak. De foto’s geven een impressie van de mogelijkheden. Lees meer

Kenmerken

Bouw
> Type woning: eengezinswoning, vrijstaande woning
> Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
> Oppervlakte m2
> Woonoppervlakte m2
> Inhoud m3
Indeling
> kamers
> slaapkamers
Overig
> Berging aangebouwd steen
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Brochure aanvragen
Brochure aanvragen