Direct naar de inhoud.
Maak een afspraak
1 2 3 4 5 7
“Een heerlijke plek
om thuis
te noemen.”

Het Wold
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied Het Wold in Blauwestad. Dé woonplek voor wie natuur, rust en ruimte zoekt. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair.

Het Wold 0ong

Omschrijving

Woongebied Het Wold
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 4.076 tot maar liefst 6.372 m2. Je woont hier midden in de natuur, omringd door bos en water. Met aan de ene kant het natuurgebied Reiderwolde en aan de andere kant natuurgebied De Tjamme. Een heerlijk uitgangspunt voor lange wandelingen of een ritje over de ruiterpaden. Ook watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Via het Reiderdiep vaar je in beide richtingen naar het Oldambtmeer. Het Wold is de ideale plek voor ruimtezoekers die wel alle voorzieningen op steenworpafstand willen. Het dorp Beerta ligt om de hoek, maar ook de stad Winschoten is snel bereikbaar.

Bouwmogelijkheden in woongebied Het Wold
De grote kavels bieden alle ruimte voor landhuizen en statige villa’s. Maar je kunt hier ook een bungalow bouwen die helemaal opgaat in de omgeving. Tussen jou en je buren is er altijd minimaal 20 tot 30 meter ruimte. Onderdeel van het beeldkwaliteitsplan is een beplantingsplan, dus je hebt hier volop privacy. Er zijn geen beperkingen in het gebruik van bouwmaterialen. Sommige kavels grenzen aan het Reitdiep. Het is toegestaan om hier zelf een insteekhaven aan te leggen. De foto’s geven een impressie van de mogelijkheden binnen het beeldkwaliteitsplan. Lees meer

Kenmerken

Bouw
> Type woning: n.v.t.,
> Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
> Woonoppervlakte m2
> Inhoud m3
Indeling
> kamers
> slaapkamers
Overig
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Reageer op deze woning
Ik wens een reactie via
Brochure aanvragen
Brochure aanvragen